Jun 1, 2014, 9:34 PM

Рай 

  Poetry » Other
353 0 0

В рая съм сега, ми сподели една жена.

Слънце и море виждат нейните очи.

Планински въздух дишат нейните гърди.

А в тези гърди тупти едно сърце,

докоснато от любовта.

Сърце на красива и добра жена,

принудена в чуждата страна да си вади хляба.

Самичка.

Но не съвсем.

Защото в нейното сърце стоят нейните деца.

Защото в нейното сърце стои принцът.

И всички я даряват с любов.

В рая се намира тя сега.

Една жена, докосната от любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??