Oct 7, 2017, 11:22 AM  

Райската градина 

  Poetry » Phylosophy
309 1 5

Прогонени от Рая – на Земята,

затворени сме в немощни тела.

Душите ни безпомощно се мятат,

сред куп беди мечтаят за крила.

 

А в райския чертог не е щастлива

змията, победила чрез плътта –

пак гледа към човека завистливо

и тайно си мечтае за калта.

 

27.07.2017

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??