Aug 8, 2008, 8:44 AM

Ранена 

  Poetry » Love
913 0 33
               Ранена

Ранена от мислите твои дори,
ще слизам по стълбите прашни,
от твоята обич се уморих -
уморих се от моята даже!...

Къде да отседна - кажи -
на някое прашно стъпало,
навсякъде пепел от твойте лъжи,
навсякъде обич - на халост!...

Къде да се стопля - кажи!...
Къде да се сгрея и колко?...
В налятото вино - слънца от искри,
в душата ми - плахата болка!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??