Feb 2, 2010, 4:01 PM

Рано е 

  Poetry
697 0 13



Кръглолика,

луната придърпа

завивката нощна

и крайчеца на зората

отви.

В очите ми,

усмихнато

първият слънчев лъч

блесна.

Примигнах унесено,

бавно гръб му обърнах

и промълвих:

”Рано е още,

как ми е хубаво,

сгушено

в теб…”

 

Сънувам ли пак…

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??