Dec 24, 2017, 11:54 PM

Равносметка 

  Poetry
789 3 2

И тази година се изтърколи,
в радост и неволи преминаха моите дни.
На моменти плаках от мъка, от радост,
но това е живота на вечната младост!

 

Благодаря на всеки, който ми подаде ръка,
благодаря Ви за цялата обич, доброта!
Благодаря Ви за спокойствието, утехата,
и неотлъчната подкрепа!

 

Надявам се и през идната година да ви има,
макар да сте само двама, трима...

© Анелия Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??