Apr 3, 2020, 11:59 AM

Равносметка 

  Poetry » Love
604 0 0

Назад – само спомени.

Напред – няма посока.

По средата – нямо мълчание,

И всичко потънало в мрак.

 

Без теб – няма пътека,

Без теб – няма звезди.

Без теб – няма утеха

Без теб – душата боли.

 

Животът ми с теб –

шепа цветни стъкълца.

Умът ми крещи –

не падай от високо,

защото много боли.

 

В душата – въздишка дълбока,

В ума – вик за достойнство,

Сърцето счупена чаша,

съшита с тъмни конци.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??