Nov 5, 2007, 8:12 PM

Разборията в моето сърце 

  Poetry
775 0 4
Пак неподредено го оставих,
разхвърляла надежди и мечти!
Пак да го заключа аз забравих,
върнах се, погледнах - без да питаш пак си влязъл ти!

Мястото си в него търсиш тъй ревниво,
откриваш го, но пак не спира да боли!
Обръщаш се, поглеждаш ме страхливо,
питаш ме дали в сърцето ми си само ти!

Гледаш ме, но отговор не получаваш,
загубхила го бях в тази разбория!
Tърся го, не го намирам - пак прощаваш,
отговора си получил вече ти самия...

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??