Jun 20, 2009, 11:09 PM

Разделени 

  Poetry » Other
436 0 3

РАЗДЕЛЕНИ

 

Щом си купя парцел на Луната,

за “здравей” ще ти махам оттам;

SMS-и ще пращам. Писмата

по Интернет ще литват насам.

 

Ще се виждаме само нощем,

когато очите в Земята се взрат

и когато твойте все още

ме чакат до късно, не спят.

 

Най-трудно, най-страшно ще бъде

по “нова”, по “празна” луна,

когато вместо очите ми,

в небето ще зей тъмнина.

 

Най-добре си е тук и до теб,

без тъга, без отчаяние.

Защо са ни парцели в необята,

ако и тука ни разделят мироздания.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??