Коленича пред олтара на омайващото време,
когато двамата отпивахме от чашите със страст,
и се окайвам за сегашното си тежко бреме,
поглъщащо живота ми с отровна паст.
А всичко беше толкова небивало прекрасно,
обвито във любов, изящество и доброта,
които, вярвах, никога не ще угаснат,
залети от безбрежното море на глупостта.
Но неусетно някак злото пропълзя във нас
и чувството взаимно бързо се разпадна,
разяждано от гнусна мазохистка сласт
по кухите облаги на света западнал.
© Хийл All rights reserved.
много ме впечатли, Хийл..
най-сърдечно..