Apr 12, 2018, 1:54 AM

Раздяла 

  Poetry
693 1 3

Чужди ще се простим. Хладен е март.

Пак е завят пътят за Драма.

Изгубих си картите. Няма хазарт.

И посред зима няма и драма.

 

Отговор непременно сърцето ще иска.

Объркват се мислите в тъмна гора.

Тази топла нежност... Май че ми писва...

Неизказана обич със себе си ще отнеса...

 

Ще си тръгна оттук... А ти ще оставаш...

Един ден ще литна към Небесата...

Ако няма прошка за мен, то тогава

даже ти не ще ме държиш на Земята...

 

 

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??