Далеч от шумна суета -
по алеята позната
срещнах в парка младостта...
Или следи от нейните остатъци?
В душата ми просветна миг:
нима съм още влюбен лудо?!
Или е ехо от сподавен вик...
А може би усещане за чудо!
© Стойчо Станев All rights reserved.
Приемете моите сърдечни поздрави и пожелания за подобна среща!😍