Dec 31, 2019, 5:20 PM  

Разкошен сняг за устните ми жаден 

  Poetry » Landscape
1160 3 1

Разкошен сняг,
нима небето ти омръзна?
Или за устните ми топли зажадня?

 

Далечен връх
от самота замръзнал
във танца ти вълшебен засия!

 

Сърцето ми - хилядострунна лира
звъни отново в моята душа
и нежна топлина от мен извира...
И ме изпълва аромата на цветя!

 

Отдясно във гърдите ми е зима
А в ляво властва топла Светлина!
Сняг бял, щастлив съм, че те има
и че събуждаш в мене Радостта!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??