Mar 17, 2021, 9:16 AM

Разкъсана тишина 

  Poetry » Love, Other
788 1 1

Вериги стягат тишината. Без милост!

Пропуснати мигове вият нахалост.

Остатъци страст и щастливи усмивки

свити в ъгъла все по-тъжно ридаят.

 

Но ме докосват най-свидните осезания

в моето тъмно – екран за мечтание...

И аз преоткривам отново цяла Вселена –

неизпята песен – за теб и за мене.

 

                         © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъгата изважда всички копнежи наяве и засилва мечтанието... И по-добре да е катализатор в надеждата за по-добри времена, отколкото да се давим в дълбините й...
Random works
: ??:??