Apr 3, 2008, 10:50 AM

Различен 

  Poetry » Love
519 2 1

03.04.2008г.

 

Понякога тъй много ме ядосваш,

че иска ми се чак да те убия...

Понякога със страст ме омагьосваш

и иска ми се цял да те изпия...

 

 


Понякога на буря ми приличаш

и иска ми се бързо да се скрия...

Понякога безумно ме обичаш

и иска ми се с твойта страст да се напия...

 

 

 


Понякога си толкова безумен,

че иска ми се да избягам...

Понякога си толкова разумен,

че иска ми се с теб да съм до края...

 

 


Толкова различен всеки ден,

но въпреки това си те обичам,

обожавам всеки миг да си до мен,

обричам се, на тебе се обричам...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??