Той не гледа лукаво в очите ми
и звезди само с думи не сваля,
не очаква след него да тичам
или влюбено да премалявам,
ако с длани докосва косите ми...
Той е топъл като жарава,
светлина струи от очите му,
а в усмивка побира Зората.
Той е истински, различен
и е толкова непонятно,
че ме прави щастлива, млада
и до болка аз го обичам...
Този мъж е различен от другите,
но е трудно да стигна до него,
като в огън стопяват се дните ми,
но го искам, все тъй безпределно...
© Генка All rights reserved.
Пишеш много хубаво!