Jan 19, 2019, 2:00 PM  

Различно 

  Poetry » Other
302 1 7

И сякаш всичко е различно,

дори замръзналият праг,

прозява се отвън лирично

затрупан с мартенския сняг.

 

Капчукът чака пролетта,

с едно врабче говори,

коминът отегчен ги слуша,

за минали неща не спори.

 

Геранът в двора кротко спи

унесен пак във онзи сън,

как там над него призорѝ

на славей песента звъни.

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??