Aug 7, 2008, 7:31 AM

Разлика 

  Poetry » Phylosophy
445 0 3
Разлика


Цял живот пътуваме
и смъртта намираме,
за глупости бленуваме,
но късно го разбираме.

Цял живот бленуваме
и Истина събираме,
глупости не чуваме,
смърт... и Теб намираме...

01. 08. 2008 г.

Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??