Разлистват ме ръцете ти
като малка, крехка пъпка.
Огрява ме усмивката ти
с нежен слънчев лъч
и разтваря листенцата
в ефирен, и изящен цвят.
С гальовни устни ме целуваш,
вдъхваш чуден, сладък аромат.
Поръсваш ме с бисерна роса
от кристални сълзи,
омаян от изтънчено ухание.
Разцъфам в теб, любими!
Цвете с биещо сърце,
с искряща обич пълно.
© Ин Вел All rights reserved.