Sep 20, 2007, 7:44 PM

Разминах се 

  Poetry
561 0 9
Разминах се със себе си
от бързане и тичане,
забравих, че съм твоя
и съм ничия, и ти си
моя начин на обичане.
Разминах се с душата ми
по ескалатори, в хаоса
от качващи и слизащи,
в светлинни отражения
на лампи мигащи.
Летях на счупени крила
и паднах без посока,
като котка приземих се-
на крака - и станах
 истина дълбока.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??