Mar 3, 2008, 7:13 PM

Разминаване 

  Poetry » Other
1097 0 32
Затваряш ме във думи. Не боли!
В стените им прозира същността ти.
Сбогувах се със нашето "преди".
Не помня как звучеше любовта ти.
Започна да ме пееш. Но сгреши.
Фалшива във гласа ти се улучих.
За нотите ми нямаше уши...
и песенна така не се получих.
Четеш ме като книга. Без очи!
Не можеш да ме видиш в редовете,
защото там е тясно за мечти.
Не се пресичат в букви световете.
А вечер ме броиш. Не ти се спи.
Когато аз отдавна съм заспала.
Опитай се поне да ми простиш.
Разминахме се още отначало.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??