Dec 25, 2016, 9:46 PM  

Метафизика в кутийка 

  Poetry » Phylosophy
275 1 1

Бурна мистерия

лежи под повърхността –

безкрайна галерия

на ръба на реалността.

 

Значението е друго;

малцина го постигат,

за другите е чудо,

влюбват се и заспиват.

 

В този свят няма чудеса –

само неща странни,

убягващи наш’те сетива

безкрайно крайни.

 

Въпроси без отговори,

отговори без въпроси;

на Пандора кутията отвòри;

накъде мисълта ти се носи?

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Моля критиците да го разкъсат! Давайте смело, искам да стана по-добър в това нещо. Мерси предварително!
Random works
: ??:??