Feb 25, 2021, 9:04 AM

Размисли за ненаписан още стих 

  Poetry » Phylosophy
195 0 10
 

Последния си стих, когато сътворя, 
какво ли ще съдържа, чудя се?
Дали доволството от моята съдба, 
или пък болки от разбитото сърце?

А може би дори и да не знам, 
че той ще е последният навеки, 
и ще е тотална глупост (за мой срам),
надгробен камък на една пътека
измината във стихотворна форма... 
Е, няма да го мисля, продължавам, 
и без това едва ли ще го помня, 
когато тялото в пръстта полагам!

21.08.2019.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??