May 31, 2023, 10:16 PM

Разносвачът на облаци 

  Poetry » Other
188 2 6

Разносвачо на облаци, мъж без адрес, 

любопитна съм как ли изглеждаш. 

Подразбрах, че минаваш оттук точно в шест, 

ще излезеш ли с мене на среща?

 

Не ми отговаряш, но ми пращаш сърце, 

опаковано в облачна пяна. 

Не показваш пред никого свойто лице, 

за разкриване още е рано. 

 

Всеки ден е надежда за нещо добро, 

всеки иска да бъде обичан, 

да не плаща за грешки с юдейско сребро 

и блатисти места да пресича. 

 

Разносвачо на облаци, моля те, дай 

на човеците нещо мечтано. 

Над земята лети от начало до край, 

нека всеки по облак си хване. 

 

 

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пожелавам ти да го срещнеш, Вили! Благодаря!
  • Ще се оглеждам за него.
    Оставя много приятно чувство.
  • Радвам се, че си си хванала облаче, Скити, те са за всички. Благодаря ти!
  • Хванах си облаче и аз, изпълнено с мечти, любов и доброта!
    Много е красиво, Нинка!
  • Много ти благодаря, Мини, и за сърчицето!
  • Браво, Нина! Прекрасно е!
Random works
: ??:??