Oct 18, 2009, 11:31 PM

Разпалена стихия 

  Poetry » Love
582 0 1

РАЗПАЛЕНА СТИХИЯ

 

 

 

Ти си моята струна игрива, 

докосваща най-скритото в мен.
 
Ти си нежният шепот в мрака,
отнесъл ме с дъх на море.
 
Ти си моето островче,
приютило ме през бурите скитаща.
 
Ти си моят бликнал копнеж,
за който душата ми плаче.
 
Ти си моето слънчево утро,
аз съм твоята сбъдната рана.
 
Ти и аз, две разпалени жарави
в стихията на нашите мечти.

© Танцуваща Скитница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??