Sep 22, 2020, 10:02 AM

Разплата 

  Poetry » Authors song
605 1 2

Понякога се чудя колко сили имам още
Дали ще издържа до края
Има дни, в които съм безпомощен
И такива, в които не мога да трая

 

Умът ми прави грешки, в душата ми тежи
Всеки ден нечия гнусна лъжа пред мен лежи
Не искам да повярвам, не мога да простя
Понякога от яд дори не мога да заспя

 

Силен съм - да, но искам още сила
Сам да преборя тоя шибан, земен ад
Не искам да чакам от някой закрила
Стига вече с тези крачки назад

 

Научих неща, които не идват лесно
Уроци от живота, трудно поносими
Нямам нерви вече да играя честно
С фалшифи хора с псевдоними

 

И когато дойде време за разплата
Без угризения и капка жал
Да им го набия здраво в устата
Да ги замерям с мръсна, черна кал

 

За всички обиди и унижения
Които стовариха на моята глава
Греда след греда, болка, огорчения
Но всичко се връща... това е съдба

 

Няма вече толеранс
Ще ги правя на дроб
Няма реверанс
Ще ги мачкам до гроб

© Златин Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??