Mar 27, 2013, 2:43 PM

Разстояния 

  Poetry » Other
566 0 12

 

 

светът е малък

и обикновено

зависи от деня и времето

но в общия случай

се побира

в съвсем прости неща

като чаша бира

снежинка

лале

око на котка

тролей

мандарина

судоку

усмивка

калинка

задния джоб

на зелените ми къси панталонки

пръстен

изгрев

пешеходна пътека

влюбена двойка

сладолед

цигулка

океан

дете

и майка

 

и обикновено

никога не пораства

чак толкова много

и толкова нашироко

че да те изгубя от поглед

 


© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??