Aug 12, 2008, 1:07 AM

Река 

  Poetry
763 0 24

Откъртена от камъка

скала.

А любовта ми -

сипей.

Отронена в душата ми

сълза

е скрита.

Във твоите зеници -

прах

и мъка.

В съня ми - ти.

На яве е

разлъката...

 

*** 

 

Защото,

аз за теб не съм

реката,

която може

да отмие

самотата ни...

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??