Sep 10, 2015, 9:15 PM

Река 

  Poetry
292 0 0

Хайде, тръгвам, няма да се бавя.
Дойдох за малко, знаеш го нали?
Или не споменах, че тъй си правя?
Не го ли прочете в моите очи?

В сърцето ми пристан не търси,
аз съм река - помитам и отнасям,
понякога забавям до някой вир,
но после пак ме грабва ритъм бясен.

Вземи от моите води
и влей ги в твойте брегове,
и сувенирно ги пази.
Обичах те.
Но никой не ще ме спре.

 

05.09.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??