Oct 30, 2009, 8:45 PM

Релаксация 

  Poetry
610 0 4



влез в мен

и се отпусни

приятно е да те усещам

само дишането

ако можеш забави

нека да е бавно

равномерно

затвори очи

и гласа ми чуй

как те гали

гали

да ми тежиш ли

разбира се че

не

просто

отгоре ми си почини

полежи

а умората ти

за да мога да отнема

ще замълча

ти мисли за светлина и птици

не за мен -

най-солената

вода

 

 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??