Jan 29, 2009, 11:08 PM

Реминисценция 

  Poetry » Love
954 0 14

Ако помниш онзи

меденосладък вкус на целувката ми –

като стичащ се сок по брадичката

от впити зъби в преял със слънце грозд...

 

Ако помниш тези

примамливи кладенци  в очите ми –

с тънички гъвкави водорасли в ирисите

            от забравеното зелено на някоя пролет...

 

Ако помниш онези

            внезапни приливи на кръвта във вените –

                        синкопните удари, лудия пулс и аритмия

                                   от небрежна моя целувка по врата ти...

 

значи не съм те измислила.

© ТайнитеНаТавана СаМного All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??