Jun 25, 2008, 12:37 AM

Реплика 

  Poetry » Phylosophy
662 0 4
Реплика

Не ми посочвай правите пътища.
Не чертай пред мене стрелки и завои.
Какво като повтарям грешките твои,
не изпълнявам ничии мечти и сънища!

Нека сам да вървя, както сам съм избрал.
Нали всеки си има своя пътека.
Дори и да падна – ще стана пак, нека,
за да кажа накрая, че прав съм вървял!

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??