Ретроверсивно
Ех, да можеше само
Да се върнеш години назад,
да грабнеш живота с ново начало,
да повториш на дните гордия бяг.
Ех, да можеше само,
да повториш ти своя парад,
а дали с повторно начало,
ще останеш повторно нерад?
P.S. Ех, да можеше да опитам...
© Гео Лански All rights reserved.
на живота се върти, но само напред уви...
Поздрави и от мен!