Jul 21, 2010, 9:43 PM

Ретърн 

  Poetry » Other
600 0 8

Лятото си тръгва, преди да е дошло,

птицата умира със счупено крило,

дъждът удавя хора, пустините са сухи,

телата днес са всичко, сърцата ни са кухи.

 

Край извора от жажда ще загина,

животът мина покрай мен и си замина,

към мъртви богове отправяме молитва,

като класове упадаме след жътва.

 

Истината днес е интер Вавилон -

целувайте телеца, на златото - поклон!

© Златко Тошков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??