Dec 20, 2009, 1:00 AM

Резюме 

  Poetry » Other
620 0 3

През зимата горя в пожари.
Напролет капят ми листата.
През лятото върлувам в бури.
Наесен ми цъфтят полята.

© Джейд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??