Jul 4, 2018, 2:20 AM

Рими несподелени 

  Poetry
156 0 0

РИМИ НЕСПОДЕЛЕНИ

 

Тъмнината слива шарките на света до непрогледност.
Включвам, изострени до предела, сетивата си на макс.
То е магия, радост, болка и обич, то е неизбежност
на духовното горене, сърдечния пламък, пареща власт.

 

Тъмнината няма хоризонти, предели в безкрайността.
Сливат се минали спомени със светли надежди за бъдност.
Свиват се до точка на взривяване, докосната от любовта.
Пребъдват жадно в рими несподелени, цветна окръжност.

 

Поникват цветята божествени, птици над тях вият глас,
вълните целуват брега и се връщат, от луната понесени,
сезони се нижат в скръб и радост, годините поемат власт.
Разпуква се зората с видения, от тъмнината отнесени.

 

03 07 2016

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??