Nov 27, 2006, 3:46 PM

Родих се отново 

  Poetry
835 0 23

Родих се отново за обич гореща,

родих се отново за радост и смях,

отворих сърцето за чувства и нежност,

отворих душата и пак закопнях.

 

По слънцето пратих към теб любовта си,

а вятъра моите думи мълви,

цветята разцъфват от моите ласки,

очите ти светят с вълшебни искри.

 

Родих се отново за обич красива

и тебе те раждам със мойте слова,

жена от мечтите, до мене щастлива

и с мене в живота, ръка за ръка.

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??