Jul 28, 2017, 5:24 PM

Родопа 

  Poetry » Other
1132 2 6

Родопа пее и танцува.

Родопа стихове реди.

Тя цялата е епопея.

Отключена за бъднини.

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??