May 26, 2013, 11:47 AM

Романтична цитра 

  Poetry » Love
652 0 3

Прегърнати в нощта, любов рисуваме

чрез чувствата в най-топлата палитра!

А утре трябва с теб да се сбогуваме –

в душата тръпне романтична цитра!

 

Поетът с любовта не се сбогува!

Как без любов могъл би да живее –

за нея и чрез нея съществува...

Сърцето му без любовта не пее!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??