Feb 3, 2010, 3:33 PM

Росица 

  Poetry » Love
648 0 3

Когато минеш покрай мен,

сърцето ми се разтуптява.

Откак' знам те, съм ти фен!

И колко ти се възхищавам!!

 

Превзе ти моето съзнание

и в него се установи.

Как такова хубаво създание

успя тъй лесно да ме покори?

 

Сега мечтите ми към теб летят

и само тебе обикалят!

Мислите за теб не щат да спрат!

Не могат те към друг да се отправят!!

 

Влюбих аз се на момента.

Повлия на мен със своя чар!!

Усмивката ти перманентна

за моя сив живот е дар!

 

Страдам аз, когато си далеч!

Тогава аз не мога да те стигна!!

Съсечен сякаш съм със меч,

като гейзер всичко в мен изригва.

 

Мòми 'арни има колкот' щеш.

Всяка следваща е по-красива.

Обаче трябва ти да разбереш,

че всички те почитат кат' богиня...

 

Как не мога да ти устоя,

колко много те желая!

Разбери, не мога да се спра!!

За тебе само мога да мечтая!

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??