Jan 19, 2014, 10:28 PM

Роза 

  Poetry » Other
458 0 1

           

                РОЗА

 

       Пътят е стръмен

        и бодлив.

       На калинката

        и другите е той познат.

       Снага бодлива

        и лице красиво с аромат.

© Тихомир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??