Feb 3, 2008, 5:31 PM

Ръзлъка 

  Poetry » Love
937 0 5


Броя!


Минутите пробождат ме като стрела.


Не ми горчи,


а просто ми е празно.


От самотата най-боли.

 

От спомени съм омаляла...


винаги плачех на раздяла.


Пресяда ми вината...


може би за теб не бях добра.

 

И в гърдите "Обичам те" заседна,


като въглен пари и боли.

 

Остана много нежност покрай мъката,

 

а сърцето се затвори след разлъката,

 

като животно - бито куче на каиша...

 

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??