Oct 1, 2018, 10:16 AM

(с) 

  Poetry » Phylosophy, Other
443 6 9

Изстина южната страна

на скромната ми къща.

Врабци затърсиха храна.

Мъглата се завръща.

 

Събира локвичката – ден,

над нея дълго да поплаче,

дъждът със сивите очи

е влюбен, и е еднозначен.

 

Оставил ми е брезово листо,

сърце е – мога да позная,

да види как броя до сто,

когато (с)вързвам двата края.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??