Горчи от загоряло прясно мляко.
Детето кашля. Масата - в трохи.
Безредие сред прах цари по шкафа.
О, този безпорядък как гнети!
За тебе вечно време не остава.
И ти е криво. Чувстваш се в капан.
От всяка клетка гневно пъпли лава.
Това ли заслужавам? – питаш сам.
А ако знаеш колко много имаш!
Живот до теб пулсира, Боже мой!
Помни, че точно то е най-красиво -
да имаш тях, сред хаоса на хол...
© Людмила Билярска All rights reserved.
Живот до теб пулсира, Боже мой!"
Когато имаш сетива за красотата, дори в най-ежедневните - незабележими от птичи поглед неща, ти си щастлив Човек!Способността да се радваш и да благодариш за всичко - това е истинският Живот. Останалото и сън... И суета! Определено - ти си щастливка, Люси. Бъди все тъй лъчезарна! Имаш прекрасна Душа, Приятелко!!!