Събужда ме утрото с дъх на надежда,
усмихва се плахо в мойте очи,
отдавна забравена нежност,
разстила по мене чаровни лъчи...
Усмивка изгрява и бавно поглежда,
флиртува с утрото, май и личи,
танцува сърцето ми, поглед не свежда,
душата ми пее сега, не мълчи!...
Събужда се утрото с мисъл за вяра,
усмихва се изгревът в мойте очи,
и аз съм изгряваща цялата,
днес ми е хубаво... и не горчи!
© Светла All rights reserved.
светъл стих...като теб...с много обич...