Apr 25, 2014, 8:49 PM  

С красивите - тъжни обувки... 

  Poetry » Other
499 0 6



Новите обувки, които тогава купих, за да танцувам със теб,

сега изглеждат издрани от непосилните лутания през  самотата...

Толкова пъти се спъвах в болката и лъжите ти,

но устните ти винаги се усмихваха загадъчно...

Сега кутията е прашна, обувките не стават за носене...

Та ние дори не бяхме танцували, нито веднъж!

Изхвърлих ги!  Както и мислите си за теб...

 

Автор Моника Стойчева

Дата 25 април 2014 г.

© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??