Jul 3, 2015, 8:41 AM

С моята съдба сме квит 

  Poetry
387 0 3


С моята съдба сме квит– поравно

си делим морета, океани

и земи, достигнати отдавна,

пътищата, вече извървяни.

 

Взела е и много ми е дала,

без да търси други адресати.

С мене е и днес на терминала,

но не бърза, знам, да ме изпрати.

 

Чувството познато ме застига...

Стана тъй изменчив този свят,

в който нещо малко недостига–

бъдещото връщане назад!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??