Dec 27, 2009, 3:14 PM

С нова същност 

  Poetry
822 0 11

Аз съм лоша! Ужасна! Боли

от всяка целувка привидно

тъй сладка!

И съм тежка! Ужасно тежи

всяка среща с мен обидно

кратка!

И съм грешна! Сама се избрах,

сама се харесвам такава.

С добрата Аз да се виждам спрях

и само с лошата сега ми остава.

От моите ръце лесно се изпада

(на мен не може да се разчита)!

Сърцето ми за никой днес не страда,

(отучило се е вече да обича)!

Аз ограбвам! С пълни шепи

крада!

Крадла на нощи и дни (на години).

Понякога плащам (със самота),

след себе си оставям 100 поредни зими...

...Толкова лоша! И черна! И зла!

Дано някой с тази моя същност да свикне!

Защото, когато бях все добра,

никой не пожела да ме обикне...

 

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??