С тъгата отдавна съм на ти...
Със самотата също!?
Надявах се, макар че сърцето
много пъти нараних.
Прощавах и грешах.
С тъгата, отдавна съм на ти.
Отдавна с нея, сълзите бършем
си взаимно. Живота си делим
с едно сърце. За миг един, вълшебен...
А може би за цял живот.
С тъгата отдавна съм на ти.
© Ангел All rights reserved.