Feb 25, 2014, 9:40 PM

Сакрален сваляч /скицирано себепознание/ 

  Poetry » Other
1040 0 2

смразяващо синеочие

силнотоково

свенливо сатрапно

стимулира сутрин

сприхавите сетива

санирана самодива

 със смугла смокиня

съсирена самота

стилна срамежливост

синхронно скучае

светлинна сауна

сексуалната сеизмичност

северно сияе

спирално се спуска

срещу сумрачното слънце

спира страстната суматоха

стопроцентното съгласие

съсухрено си свирука

следващото свещенодействие

стряска света

световъртежната сполука

стремеглаво се смъква

самосвалящи смокинги

самодейно самозадоволяват

стресират

съхнещи същности

Смъртта е семафор

сменя

сериозно-смешно

смешно-сериозно

среден статус не съществува

статистиката стругова

самозваните самохвалковци

свиреп сеанс

себичен салют

сънят е сортирана сперма

силажиран секрет

семесифон

семесаксофон

семесаксия

семесалата

семесгурия

скъсани спагети

спонсорирани субтитри

суицидна съвест

сапунено самарянство

сбръчкан сарказъм

спиритичен снайпер

ситуационен Сатана

сдружена свищина

светотатствена свастика

сбъдната свидливост

сплескано соло

сензорен серум

символическа сган

скръндзава симпатичност

сиропирана стипца

сополива спора

спорещ стереотип

симулиращ скитник

сенчест сановник

сероотрицателен сребролюбец

сертифициран сокоизстискващ

СЪЛЗОСЕЯЧ

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Небесножълт магадабус
    сихронно реещ в небесата,
    а осмоъгълни къртици
    вещаят глуха непременност...
  • Сссправи се със задачката! Не съм се и съмнявала де
Random works
: ??:??