Nov 25, 2008, 5:25 PM

Сама 

  Poetry
658 0 2

Сама

          И ето пак стоя сама,

не понасям таз безмълвна тишина.

Как искам с някого да поприказвам,

да го слушам, да разказвам...

Тъй мечтая да излизам,

да се разхождам и да тичам,

да лудея и дивея,

да усетя, че живея.

А къде сте вий приятели, другари...

Къде изчезнаха и клетвите ви стара!?

Съвсем сама оставихте ме и сега...

И сякаш винаги самичка съм била.

 

© Миглена Узунова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??